ŞEHİT ÖMER SARI ORTAOKULU

WEB https://sehitomersariortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çünür Mahallesi 260. Cad. No2 Isparta
VİZYON : Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak, eğitim öğretimin her alanında fark yaratarak farkında olunan ve tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin başarılı, velilerimizin mutlu çalışanlarımızın huzurlu olduğu eğitim ortamını oluşturmak. Yerel, ulusal ve evrensel değerleri özümseyip; nitelikli, ihtiyaç duyulan bireyler yetiştirmektir. Öğrencimizi hür düşünebilen, kültürel kimliği oluşmuş, iyi bir birey olarak yetiştirmektir. Bir "merkez okul" olmaktır. Üst öğretim kurumlarına (Fen Liseleri, Anadolu Öğretmen Liseleri, Anadolu Liseleri ve diğer nitelikli orta öğretim kurumlarına) daha çok öğrenci yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2023 LGS TÜRKİYE 1.

Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Çünür Mahallesi Çünür tepesinin yamacında yapılmış olan okulumuz 2009 Yılında Yeni binamız eğitim öğretime başlanmıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km
Kontenjan Bilgileri :